A tiszta, meleg víz olyan luxus, amelyet sokan magától értetődőnek tartanak, amíg a vízmelegítő meg nem hibásodik. Ha reggel nem tud venni egy jó a forró zuhanyt, javításra van szüksége. A forró víz használatával kapcsolatos számos probléma jelezheti, hogy van egy probléma, például a nem megfelelő hőmérséklet, elszíneződött víz vagy a csaptelektől rohadt szag. Ha ezek vagy más problémák merülnek fel, ideje felhívni a szakértőket.

Újévi határozatok a házak vízvezeték-szereléséről

Ha ebben az évben jobban szeretne gondoskodni otthoni vízvezeték-, csatornázási és vízhasználatáról, akkor itt vagyunk néhány javaslattal, amelyekkel a télen és egész évben szemmel tarthatjuk magunkat. Kicsit erőfeszítést igényel és következetességet igényel, de örülni fog, hogy felvette ezeket az új szokásokat, és javításokat és ellenőrzéseket végzett a költséges vészhelyzet vagy a kár elkerülése érdekében.

Pénzt takaríthat meg a környezetbarát szokásokkal otthon

A bolygónkra gyakorolt ​​hatásunk egyre növekszik minden évben, napon és percben. A nagyvállalatoktól kezdve az egyénekig mindenkinek kikell venni a részét a környezet gondozásáért és a fenntartható életért. Szerencsére a környezetbarát szokások leggyakrabban pénztárca-barátságosak! Nézze meg az alábbi tippeket, amelyekkel javíthatja a ház körül rendszeresen elvégzendő tevékenységeket, és sok esetben pénzt takaríthat meg!

Környezetbarát változtatások az otthonban

Lassan elkezdheti ezeket a módosításokat, ha kis költségvetéssel dolgozik. De sokuk olcsó vagy ingyen kezdheti el ma, és idővel pénzt fog megtakarítani.

Kapcsolja le a vízmelegítőt, de biztonságos tartományon belül. A vízmelegítők sok energiát fogyasztanak, de a hőmérsékletének elég melegnek kell lennie, hogy elpusztítsa a baktériumokat és a kórokozókat. Kanadában a vizet 60 ° C-on vagy annál magasabb hőmérsékleten kell tárolni a baktériumszennyezés minimalizálása érdekében

Szerezzen be alacsony folyású WC-t kettős öblítési lehetőségekkel. A régebbi WC-k öblítésenként 3,5

Szereljen be egy csaptelepítőt, amely megtakarítja a vizet, miközben fenntartja az észlelt víznyomást

Szereljen be alacsony áramlású zuhanyfejet: hasonlóan a levegőztetőhöz, a nyomás ugyanolyan lesz, miközben csökkenti a kifolyó víz mennyiségét