parallax background
 

Duguláselhárítás


Azonnali, SOS duguláselhárítás az év minden napján Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 órában! Hívjon most: +36 30 460 3685

 

A dugulás sosem jön jókor, és általában gyors megoldás kell. Tudjuk ezt mi is, cégünk tapasztalt duguláselhárító mesterekkel dolgozik, immár 25 éve! A duguláselhárítás szolgáltatásunk Budapesten és Pest megye egyes részein érhető el. S.O.S. duguláselhárítás, akár azonnali indulással igénylehető sürgős esetekben. Hívja szakembereink és kérjen árajánlatot!

Csapatunkat bármikor hívhatja hétköznap és hétvégén is, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor következik be a dugulás, és lehet hogy sürgősen szükség lenne az elhárításra. Válasszon minket, több éves tapasztalattal rendelkező mestereink minden eszköze megvan ahhoz, hogy a megfelelő további használat mellett egyszer s mindenkorra véget vessen a makacs dugulásnak.

 

A duguláselhárítás menete

Amikor felhív minket egy problémával, duguláselhárítóink felteszik önnek a legfontosabb kérdéseket, amelyekből kiderülhet, hogy milyen mértékű a probléma és milyen sürgősen igényel megoldást.

A kérések és az előzetes megbeszélés után azonnal ki is küldünk önhöz egy szakképzett duguláselhárító szakembert, aki felméri a terepet a helyszínen, és azonnal nekilát a munkának, hogy ön minél hamarabb újra igénybe vehesse mosogatóját, zuhanyzóját, fürdőkádját stb.

A duguláselhárítás során nagyon sokan félnek attól, hogy ez hatalmas költségekkel fog járni, de ez nem így van, csapatunk minden szolgáltatását megfizethető áron biztosítja ügyfeleinknek, rejtett költségek nélkül, így nem fogja megbánni, hogy minket választott. Cégünk számára az az első, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a szolgáltatások minőségével.

 

Duguláselhárítás nagy szakmai tapasztalattal

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött a duguláselhárítás számunkra nem okozhat gondot. Szakembereink mindig tudják mi a teendő a legmakacsabb dugulás esetén is és rövid időn belül orvosolják is a problémát.

Műszerparkunk a legmodernebb duguláselhárítási eszközökkel van felszerelve, így precízen és hatékonyan tudunk dolgozni a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában. Rövid időn belül a helyszínre érkezünk és egy szakmai felmérés után elvégezzük a munkát, melyre minden esetben garanciát is vállalunk.

Ha hatékony módszert szeretne találni a duguláselhárításra, akkor mindenképpen forduljon hozzánk, hiszen csak egy profi szerelő tudja igazán orvosolni a problémát. Ha házi praktikákkal próbálkozik, lehet még több bajt okoz a későbbiekben.