parallax background
 

Cirkó, Kazán szerelő és szerviz


Akár, azonnali gázkazán szerelő az év minden napján Budapesten és vonzáskörzetében, SOS esetekben is, teljes körű kazán szerviz, a legtöbb márka és minden épülettípus esetén!

 

Kazán, gázkészülék szerelő - teljes körű szerviz

Ha otthonában problémája akad a gázkazánnal, és fűtési problémák lépnek fel, kérjen tanácsot kazán szerelő kollégáinktól és derítsék fel a problémát és a megoldást.

Az EURO Gáz Hungaria Kft. legnépszerűbb szolgáltatása azért jött létre, immár több mint 20 éve, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására. Elismert kazán szerelő minőségükben biztosítják, hogy a kazánok javítását, felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végzik el szakembereik magas szintű tudásának segítségével.

 

Kondenzációs, vagy hagyományos kazánok, melyik és miért hasznos?

A hatékonyságot, a megtakarításokat, a fenntarthatóságot és a könnyű használatot tekintve könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy a kondenzációs kazánok egyértelműen jó vételt jelentenek. Jobb teljesítőképességet, optimális költségmegtakarítást garantálnak, és könnyen kezelhetőség terén is verik a nem kondenzációs kategóriát.

Hogy is van ez?

A kondenzációs kazánok általában gázzal vagy olajjal táplált vízmelegítők. Nagy hatékonyságot érhetnek el a kipufogógázok vízgőzének kondenzálásával, és így visszanyerik a látens párolgási hőt. Ez a kondenzált gőz folyékony formában hagyja el a rendszert egy lefolyón keresztül. A kondenzációs modelleket sokkal biztonságosabbnak tekintik. A nem kondenzációs vagy más néven nyitott szellőző kazánnak egyetlen hőcserélő kamrája van, ahol az összes forró gáz áthalad, hogy felmelegítse a vizet a hőcserélő falain belül. Mindkét típusú rendszer szellőztetése eltérő. A nem kondenzációs kazán magasabb üzemi hőmérséklettel rendelkezik. A kondenzációs kazánok akár 99 százalékban hatékonyak, míg a másik kaliber nagyjából csak 78 százalékos termelékenységgel bír. Ez azt jelenti, hogy sok pénzt takaríthat meg egy kondenzációs kazánnal, bár kétségtelen, hogy a kezdeti installációs tarifacsomag jóval magasabb.

 

Szervizelt és javított márkák

Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Safoto, Saunier, Duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Westen, Wolf, Zanussi.

Munkavégzési területek

Budapest: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII. IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek. Pest megye: Abony, Acsa, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Cegléd, Ceglédbercel, Dabas, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Gyál, Göd, Gödöllő, Halásztelek, Inárcs, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Tököl, Vecsés, Veresegyház, Vác, Érd, Üllő.

A gázkészülék szerelő és cirkó szerviz

Szakemberre van szüksége? Gázkészülék szerviz szolgáltatásaink magas színvonalon az év minden napján nyújtjuk megfelelő szakemberekből álló csapatunkkal a legmodernebb felszerelésekkel és gépparkkal. S.O.S esetekben akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk, készülékcseréket 1 napos határidővel vállalunk. A kapcsolatfelvételt követőn a gázkészülék szerelő szakembereinkkel együtt első lépésként kérje tanácsainkat a probléma meghatározásához és a szükséges munka meghatározásához és árajánlathoz.

Kérjük ne feledkezzünk meg róla, hogy minden installációt kifejezetten csak gázkészülék szerelő közreműködésével végeztessünk. Legyen szó akár új készülékről, bojlerről vagy új gáztűzhelyről, megfelelően képzett és megbízható specialistára, gázkészülék szerelő segítségére van szüksége ahhoz, hogy otthona biztonságos és hatékony legyen a gázrendszerének vonatkozásában.

Megfelelően kvalifikált gázkészülék szerelőink megismerik a jelenlegi készülékeket és rendszert, és gondoskodnak arról, hogy a minél hatékonyabb megoldásokat megtalálják így a legjobb megoldásokkal a megfelelő működést nyújthassa Önnek.

Így dolgozunk