parallax background
 

Gázkazán, kazáncsere


KAZÁNCSERE már 1 napon belül kéménybéleléssel! Kérjen díjmentes tanácsot szakembereinktől! Egyedi árajánlat az év minden napján: +36 30 460 3685

 

KAZÁNCSERE: GYORS, KÖLTSÉGHATÉKONY, EGYSZERŰ MEGOLDÁS

Kazáncsere, gázkészülék cseréje RÖVID HATÁRIDŐVEL MÁR 1 NAP ALATT, KÉMÉNYBÉLELÉSSEL EGYÜTT! Ügyfeleink nem maradhatnak fűtés, vagy melegvíz nélkül! Gázkészülék, csere, vagy felújítás során kérjen szakembereinktől felvilágosítást a részletekről, lehetőségekről, szakmai tanácsokat, minden egyéb kérdésben is teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek! Cirkó, vagy kazán felújítása is egy hatékony megoldás lehet a kazán csere helyett, de a lehetséges megoldások nagyban függnek a probléma fajsúlyától! Részletes információkért kérjük keresse fel kollégáink!

KAZÁNCSERE: A FŰTÉSRENDSZER ÁTMOSÁSA

Akár azonnali, vagy tervezett kazáncserét hajtunk végre, nem feledkezhetünk meg a fűtésrendszer átmosásáról, amellyel sok kellemetlenségtől és további meghibásodásoktól óvjuk meg a ügyfeleinket! Kazáncsere esetén a fűtési rendszert ki kell tisztítani, hogy az új gázkazánok megfelelően működhessenek, és rengeteg márka esetén előírás a rendszertisztítás már csak a garanciajegy érvényesítésnek feltételeként is.


Gázkazán cseréje, kazáncsere azonnal, vagy felújítás?

Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása azért jött létre, immár több, mint 20 éve, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására. Biztosítjuk, hogy a kazánok felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végezzük el szakembereink magas szintű tudásának segítségével.

Amikor gond akad a kazánnal, sokan elsőként a kazán cserére gondolnak, viszont az igen költséges is lehet és nem is mindig szükséges, hiszen legtöbbször egy kazánfelújítással és valamilyen alkatrész cserével meg lehet oldani a gondokat hosszú távra. Természetesen azt is tudhatjuk mindannyian, hogy ez sem mindig megoldás, ekkor elkerülhetetlen a kazánok cseréje a a felújítás helyett. Ebben a helyzetben is több opció áll rendelkezésünkre, így a lehetséges megoldásokról széles körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!.

Általunk szervizelt és javított márkák

Arisston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, őterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Safoto, Saunier, Duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Westen, Wolf, Zanussi

Munkavégzési területek

Abony, Acsa. Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Cegléd, Ceglédbercel. Dabas. Diósd. Dunabogdány. Dunaharaszti. Dunakeszi, Dunavarsány. Dömsöd, Gyál. Göd. Gödöllő. Halásztelek. Inárcs. Mogyoród, Monor. Piliscsaba, Pilisvörösvár. Pomáz. Ráckeve. Szentendre. Százhalombatta. Telki. Tárnok. Tököl. Vecsés, Veresegyház. Vác. Érd. Üllő

 

Ne adja tapasztalatlan kezekbe a kazáncsere vagy cirkó felújítás munkálatait

Sajnos manapság többen is amatőr gázkazán szerelőként tevékenykednek, akik úgy gondolják házilag is meg lehet oldani a felmerülő problémákat. Nem minden esetben van ez így, hiszen még több kárt okozhatnak mint hasznot, ezért mielőtt házilag belevágna kazánfelújításba, mindenképp kérje ki egy szakember véleményét.

A kazán felújítása. vagy cseréje komoly szaktudást igényel és ha hozzá nem értő kezekbe kerül, akkor veszélybe sodorhatja saját és családja életét is. Ne habozzon hozzánk fordulni hiszen nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik folyamatosan képzik magukat és tisztában vannak a klasszikus, illetve a modernebb megoldásokkal is a kazánfelújítás területén.

Munkáinkról