parallax background
 

Teljeskörű vízszerelés műszeres csőtörés beméréssel


A vízszivárgás helyének megállíptása és a vízszerelés nem okozhat komolyabb gondot kamerás csővizsgálat segítségével! Kérjük keresse szakembereink, ha segítségre van szüksége!

 

Nem kell pánikba esni, ha csőtörést, vagy vízszivárgást észlel, kérjen tanácsot tőlünk! Egy tapasztalt szerelő tudja a megfelelő megoldást, aki műszeres csőtörés bemérés, vagy kamerás csővizsgálat alkalmazásában jártas, így tud maximálisan segíteni. Tökéletesen fel tudja mérni a problémát és egy szempillantás alatt meg tudja találni a megfelelő megoldást is. Szakembereinek éjjel nappal, SOS esetekre is hívhatja az év minden napján!

Műszeres csőtörés bemérése és kamerás csővizsgálat

Nem érdemes tapasztalatlan kezekbe adni egy csőtörést, mert azt később fogja megbánni, amikor a teljes rendszert ki kell cserélni amiatt. Ha sürgősségi csőtörésről van szó csapatunk azonnal a helyszínre érkezik, hogy minél előbb elhárítsák a problémát. A műszeres csőtörés bemérést a nyomócső meghibásodásánál alkalmazzuk, a kamerás csővizsgálatot pedig a csatorna, ill. a lefolyócső meghibásodásánál. A kamerás csővizsgálatnál a kamera a csövön belül dolgozik. Kimondottan ajánljuk a kamerás csővizsgálatot nem akut hibáknál.

A csőtörés a családi házra, ill bármilyen más lakásra és annak lakóira is hatással lehet, ezért nem érdemes halogatni, ha észrevette a csőtörés jeleit, azonnal forduljon hozzánk és a helyszínre küldjük egyik szakképzett szerelőnket, hogy műszeres bemérést végezzen. Ha felhív minket, akkor csapatunk tanácsot ad és akár saját tapasztalataikat is megosztják annak érdekében, hogy hatékony megoldást találjunk a megelőzésre is.

 

A műszeres csőtörés bemérés számos előnnyel jár

A műszeres bemérés egy nagyon fontos lépése annak, hogy a szakember meg tudja oldani a csőtörést, ugyanakkor a műszeres bemérés számos előnnyel is rendelkezik, tehát érdemes olyan szakembert választani, akinek megvannak az eszközei egy ilyen beméréshez.

A bemérés igen hatékony, bontást nem igényel, mindegy hogy milyen hosszú a cső, a műszeres bemérés mindenre megoldás, ráadásul így teljesen fel lehet térképezni a csöveket belülről és meg lehet határozni hogy mi okozta a csőtörést. Ha nem szeretne járulékos költségeket, akkor igényeljen műszeres bemérést, és garantáltan nem fogja megbánni.

 

Műszeres csőtörés bemérés hatékonyan

A műszeres csőtörés bemérés során minél hatékonyabban oldjuk meg a kialakult csőtörést, tehát számunkra az első helyen ügyfeleink igényei és elvárásai állnak. Ha azt szeretné, hogy hatékony hibaelhárítást biztosítsunk, akkor válasszon minket, hiszen nálunk nem azok a szakemberek dolgoznak, akik kiforgatják önt a vagyonából. Megbízható, garanciális munkát végzünk!

Mi okozhat csőtörést?

A csőtörés a csövek egyik leggyakoribb vezeték-problémája. Számos dolog okozhat csőtörést mint pl. a fagyás, vagy a korrozió. A csőtörés hatása drámai és pusztító is lehet egyidejűleg. A fő rendszeren lévő cső teljes eldugulását okozhatja , így jelentős anyagi kárral is járhat. Nem szabad habozni, ha észrevette hogy dugulás vagy csőtörés van a lakásban, akkor azonnal hívjon fel minket és mi azonnal a helyszínre érkezünk hogy műszeres csőtörés bemérést végezzünk. Ha tanácstalan, vagy bemérésre van szüksége kérjük keresse kollégáink!

Csötőrés bemérés képekben