A konvektor, radiátor csere, felújítás évről évre a legkeresettebb munkáink közé tartozik. Kollégáink minden típusú ház és lakás fűtőtestjeinek felújítását, vagy komplett cseréjét vállalják. Kérjen díjmentes tanácsot már telefonon, vagy helyszíni felmérést, ahol kollégáinkkal megtalálhatja a leghatékonyabb megoldást! Hívjon a részletekért!

 

 

 

Ahhoz, hogy meggyőződjünk a munka nagyságáról mindenképpen fel kell mérnünk a feladatot, az igényeket, és csak ezek után tudunk Önnek ajánlatot adni. Amennyiben komplett fűtéskorszerűsítésre gondolt kérjük tekintse meg gázszerelő, fűtésszerelő szolgálatásaink. Amennyiben kizárólag radiátor karbantartás, csere ügyében keres kérjen tanácsot szakembereinktől!

 

Radiátor és Konvektor szerelő!

 

Természetesen az év bármely részén elromolhat a radiátor, a legkülönfélébb eseteket oldottuk már meg munkáink során. Ilyen esetben is állunk szolgálatára, a radiátor szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban keresse kollégáink, akik felmérik az igényeit, a probléma jellegét és ettől függően tudnak felvilágosítást adni a munka jellegéről, mint idejéről, áráról, a szükséges alkatrészekről, vagy konvektorokról.

Amennyiben átalakítást tervez és a konvektorok és egyéb fűtőtestek, radiátorok áthelyezéséről van szó, kérjük keresse kollégáink, akik fel tudják világosítani a munka nagyságáról és az azzal járó egyéb előkészítő munkálatokról, árakról, alkatrészekről, és időtartamról!

Nyári konvektor, radiátor csere

Ha a nyári felújításban radiátor, konvektor cserét tervez Pest megyében, vagy Budapesten és tanácstalan egyelőre, keresse fel kollégáink, akik az elmúlt két évtizedben rendszeresen végeztek konvektor cseréket minden fajta típusú épületen így már telefonon is fel tudják vázolni a munkafolyamatot. Bizonyos kérdésekre a helyszíni felmérést megelőzően is tudnak válaszolni. Amennyiben érdeklik a részletek kérjük keresse kollégáinkat a hét bármely napján, akár ünnepnapokon is és ez esetben ha pontosan körül tudjuk határolni a munkákat egy helyszíni felmérés előtt is tudnak tájékoztató információkat megosztani Önnel az árról, a munkafolyamat részleteiről, alkatrészekről és időtartamokról.

Kérjük keressen bizalommal!