parallax background
 

Vízszerelés


Ha vízszerelő szakemberre lenne szüksége, akkor forduljon hozzánk bátran és mi kiküldjük önhöz legprofibb szakembereinket. +36 30 460 3685

 

Vízszerelő szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és készen állnak arra, hogy bármikor megoldják a vízzel kapcsolatos problémákat, legyen szó akár házról, vagy lakásról, esetleg az udvari csaptelepekről. Ha nem a vízvezetékeivel akadt gond, hanem egy új vízrendszert szeretne kiépíteni, csapokat cserélne vagy zuhanyt szerelne be, akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen mi ebben is segítségére lehetünk.

Miért érdemes vízszerelőt hívni?

Manapság rengeteg eszköz és felszerelés kapható a boltokban, amivel meg lehet oldani néhány apró problémát, de az igazság az, hogy ezek nem nyújtanak hosszútávú megoldást. Sokkal jobban jár, ha már a probléma felmerülésekor hozzánk fordul, hiszen így elejét tudjuk venni akár egy nagyobb problémának is. Megtörténhet, hogy a probléma egy ideig nem mutat jeleket, aztán már csak arra eszmél fel, hogy csőtöréssel van dolga.

Az is előfordulhat, hogy a teljes vízrendszert ki kell cserélni, ha nem szakszerűen van elvégezve a munka. Ezt senki sem szeretné, ezért vegye fel a kapcsolatot vízszerelő csapatunkkal, ha vízproblémái akadtak, és tapasztalt szakembereink szinte azonnal házhoz mennek.

 

Vízszerelő Szolgáltatásaink

Szakképzett csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik vízszerelés terén, ráadásul eszközparkunk is minden igény kielégítően felszerelt. A kiszállás villámgyors, tehát ha felhív minket vagy üzen nekünk egy problémával kapcsolatban, akkor rögtön ki is küldünk önhöz egy szerelőt.

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért minden ajánlatkérés alkalmával részletesen elmondjuk milyen költségekre számíthat. Csapatunk szívesen vállalja a csapok javítását, a mosogató cseréjét, zuhanytálca cseréjét, mosdók cseréjét, zuhanyzó kialakítást és még sok más szolgáltatást teljes körűen a vízszerelés területén, a vízvezeték szerelés területén.

 

Mikor kell szerelőhöz fordulni?

Egy fontos vízvezeték-projektbe való beleugrás a megfelelő tudás nélkül sérüléshez, jelentős vagyoni károkhoz és tízezer forintos javításhoz is vezethet.

Ha például nincs forró víz, az általában a meghibásodott vízmelegítő eredménye. A vízmelegítő hibái számos okból felmerülhetnek, a komolyabb problémáktól a kisebb alkatrészhibákig. A vízmelegítő meghibásodásának forrásától függetlenül jó ötlet, ha felveszi a kapcsolatot egy vízszerelővel, hogy minél hamarabb megoldódjon a gond.

A csöpögő mosogató- és zuhanyzócsapok okát nem mindig könnyű meghatározni. Ilyenkor is érdemes vízszerelőhöz fordulni.

A dugulás a csövekben, a városi vízellátási problémák, valamint a cső rossz kialakításának mindegyike szerepet játszhat abban, ha alacsony a víznyomás. A vízszerelő szakember képes felismerni a probléma forrását, és megfelelő megoldást nyújt, ezért forduljon hozzánk még ma.