Úgy tűnhet, hogy egy új WC vásárlása elég szokásos tevékenység, nagy választékkal. Meglepően sok olyan tulajdonság közül lehet választani, amelyek túlmutatnak az alapvető, régimódi, fehér modelljén. Különböző méretű, formájú, színű, modern formatervezésű és környezetbarát WC-kkel találhatja magát kedvezőbb stílusra és jobb működésre való átállás érdekében egy olyan készülék számára, amelyre gyakran nem gondolnak.

A fürdőszoba szalonokban az izmos árcédulák nem jelentik a jobb teljesítményt, sőt, a legjobban teljesítő WC-k közép kategóriájúak. A WC-ket olyan intézkedések alapján tesztelték, mint a hulladék eltávolítása, a tál tisztítása és az, hogy a WC milyen jól mozgatja a hulladékot a csatornában, szimulálva ezeket a körülményeket kísérletekben. A minőségi WC-nek egy évtized körül kell működnie, anélkül, hogy túl sok időszakos karbantartásra vagy javításra lenne szükség.

Mi alapján válasszunk?

Érdemes megkeresnie a megfelelő méretű modellt, ideértve kényelmes magasságban és különösen szélességben ülést, hogy illeszkedjen a fürdőszobához kijelölt WC-területhez. Keressen egy modellt, amely illeszkedik a jelenlegi / régi WC-jének „durva beméréséhez”: a fal és a WC-karima középpontja közötti távolság. Ezek 10 és 12 hüvelyk és 14 hüvelyk méretűek. Szakembereink még egyszer ellenőrzik az Ön választását, hogy telepítés előtt megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e. A WC-nek kényelmesnek kell lennie, és könnyű hozzáférést biztosítania a karbantartási munkákhoz is.

A jelenlegi víztakarékos WC-k sokkal hatékonyabbak, mint az eredeti 90-es évek modelljei, és akkor a legjobban működnek, ha egyetlen öblítés vagy kettős öblítés közül választhat. A több víz hatékonyabban öblít, de a nagy öblítéshez az idő nagy részében nincs szükség.

A WC-k látszólag esztétikai választása néha segíthet vagy akadályozhatja a tisztítási feladatokat. Keressen olyan modelleket, amelyek könnyen törölhetők le az alap körül. Megfontolhatja azokat a színeket, amelyek könnyebben elrejtik a vízfoltokat vagy a port. Az érintés nélküli érzékelő átöblítése olyan funkció, amely korlátozza a baktériumok elterjedését, de ha az érzékelő hibásan működik, ellenőrizze, hogy van-e biztonsági másolat készítési módszer.