A Radiant kazánok meghibásodása esetén hívja hozzáértő kollégáink, akik megfelelő tapasztalattal és felkészültséggel az év minden napján elérhetőek! Kérjen tanácsot, és egyedi ajánlatot a hibaelhárításra, sürgős esetben, akár azonnali indulást is igényelhet.

Márkafüggetlen Radiant szerviz és szerelő

A Radiant egyaránt biztosítják a lakás fűtését, valamint melegvízellátását. A Radiant-termékeket megbízható minőség, kiváló hatékonyság és könnyű kezelhetőség jellemzi. Kis mérettel rendelkeznek, így bárhol könnyen elhelyezhetőek. A Radiant kazán kifejezetten a kisebb alapterületű lakások és házak esetében közkedvelt megoldás. Takarékos lehetőséget kínálnak ezek a készülékek, valamint biztosítják a melegvíz azonnali rendelkezésre állását. A Radiant kazánok csak annyi vizet melegítenek fel, amennyire éppen szükség van. Azonban azzal fontos tisztában lenni, hogy ezek a kazánok hőfokingadozás nélkül egyidőben csupán egy melegvíz-vételezési lehetőséget biztosítanak.

Idővel, valamint megfelelő karbantartás hiányában a Radiant kazánok is meghibásodhatnak. A meghibásodott kazánokat nem szabad tovább használni, ilyen esetben azonnal érdemes keresni egy megbízható szakembert. Önállóan, szakmai ismeretek nélkül semmiképp sem szabad a berendezés javításával próbálkozni. Magasan képzett munkatársaink Radiant kazán javítás és telepítés terén egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá a Radiant kazán szerviz terén is kiváló munkát végeznek. Rövid határidővel és kedvező áron vállalják a készülékek cseréjét, karbantartását és javítását garanciával. A javítás pontos árát akkor tudják megbecsülni a szerelők, ha már szembesültek a probléma kiváltó okával. Szakembereink minden esetben a leggazdaságosabb megoldás megtalálására törekednek a Radiant kazánok szerelése során. Gyorsan megtalálják a meghibásodás okát, és színvonalasan hárítják azt el.

 

Munkavégzési területek, Budapest: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek.

Pest megye: Abony, Acsa, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Cegléd, Ceglédbercel, Dabas, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Gyál, Göd, Gödöllő, Halásztelek, Inárcs, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Tököl, Vecsés, Veresegyház, Vác, Érd, Üllő.