Cégünk, minőségbiztosítási okokból, olyan ügyfelek jelentkezését várja, akik hajlandóak együttműködni cégünk vezetésével és minőségbiztosítási folyamatunk önként résztvevőjévé válni, ami Önnek is előnnyel jár egy díjmentes szolgáltatás keretében. A szerepe a szolgáltatási folyamat kontroll során az ügyfél lesz, amilyen szerepet amúgy is betöltene, azonban mi ezért a fáradtságért cserébe az elvégzett javítás munkadíját visszatérítjük!

 

Tehát, ha Önnek problémája van és hibát tapasztal fűtésszerelő, gázszerelő problémakörben, készülék javítás, felújítás, vagy csere kapcsán otthonában, vagy munkahelyén, állunk szolgálatára ezzel az ajánlattal is. Cégünk Pest megye egyes részein, Budapesten, akár azonnali díjmentes kiszállással profi szerelőkkel és gépparkkal áll rendelkezésére.

Minőségbiztosítási munkafolyamat kontroll tevékenységünk keretében olyan ajánlatot teszünk, amelyben, ha együttműködik vezetőinkkel kontrollfolyamatunkban szereplő ügyfélként, akkor az elvégzett javítás költségét visszatérítjük cserébe.

Amennyiben érdekli az ajánlatunk részletekért keresse kollégánk a +36 30 277 1424 telefonszámon, és cégünk elvégzi a javítást, aminek költségét a későbbiekben visszatérítünk.