A hangvezérlésű okos hangszórók népszerű technológia a kortárs otthonokban, a legfrissebb adatok szerint az Egyesült Királyság otthonainak több mint 10% -a használ egy ilyet.

Mire jó az okos hangszóró?

Az okos hangszóró nem csupán egy könnyű módja a zene lejátszásának vagy a rádió hallgatásának, a beépített „hangsegéd”, más néven virtuális asszisztens használatával segíti a fűtés ütemezés megszervezését, az interneten való keresést és megkönnyíti otthona más okos eszközeinek vezérlését, csak a hangja által. Az okos hangszóróval még a Smart Warmup is kezelhető. A Warmup elektromos fűtési rendszerei hanggal aktiválhatók a kiválasztott okos hangszórókkal, ha a rendszert a 4iE Smart WiFi termosztát vezérli. A 4iE a legfejlettebb padlófűtés-termosztát és tele van olyan egyedi tulajdonságokkal, amelyek növelik a padlófűtés energiahatékonyságát. A 4iE okos hangszóróval történő irányításának képessége intuitív és szuper élményt nyújt a ház melegítéséhez, amely egyszerűsíti és ésszerűsíti életét és személyre szabja a fűtést az Ön igényei szerint. Csak meg kell kérnie hangsegédjét, hogy néhány fokkal vegye lejjebb a padlófűtést, vagy teljesen kapcsolja ki és az eszköz megteszi azt.

A padlófűtési rendszer zónázási funkciója, amelynek során a rendszert különféle „zónákra” osztják, amelyeket egymástól függetlenül vezérelhetnek egy zónaspecifikus termosztáttal, szintén kivitelezhetőbb fűtési megoldást kínál, ha okos hangszóróval használják. Parancsot adhat a hangsegédnek egy adott zóna fűtésének vezérlésére, nem pedig az egész otthona számára, így csak az adott helyiség lesz fűtve. A 4iE és az okos hangszóró kompatibilitása azt is jelenti, hogy a fűtés párhuzamosan működhet más otthoni technológiákkal, a valódi otthoni automatizálás érdekében. Beállíthatja például, hogy a padlófűtés bekapcsoljon egyidejűleg a világítással, vagy pedig a fűtés csökkenhet, amikor kikapcsolja a WiFi-t.