parallax background
 

Kazán szerelő


Azonnali, SOS gázkazán szerelő az év minden napján Budapesten és vonzáskörzetében 0-24 órában!
Hívjon most: +36 30 460 3685

 

Gázkazán, kazán szerelő és teljes körű szerviz

Ha otthonában problémája akad a gázkazánnal, és fűtési problémák lépnek fel, kérjen tanácsot kazán szerelő kollégáinktól és derítsék fel a problémát és a megoldást.

Az EURO Gáz Hungaria Kft. legnépszerűbb szolgáltatása azért jött létre, immár több mint 20 éve, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására. Elismert kazán szerelő minőségükben biztosítják, hogy a kazánok javítását, felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végzik el szakembereik magas szintű tudásának segítségével.

 

Kondenzációs, vagy hagyományos kazánok, melyik és miért hasznos?

A hatékonyságot, a megtakarításokat, a fenntarthatóságot és a könnyű használatot tekintve könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy a kondenzációs kazánok egyértelműen jó vételt jelentenek. Jobb teljesítőképességet, optimális költségmegtakarítást garantálnak, és könnyen kezelhetőség terén is verik a nem kondenzációs kategóriát.

Hogy is van ez?

A kondenzációs kazánok általában gázzal vagy olajjal táplált vízmelegítők. Nagy hatékonyságot érhetnek el a kipufogógázok vízgőzének kondenzálásával, és így visszanyerik a látens párolgási hőt. Ez a kondenzált gőz folyékony formában hagyja el a rendszert egy lefolyón keresztül. A kondenzációs modelleket sokkal biztonságosabbnak tekintik. A nem kondenzációs vagy más néven nyitott szellőző kazánnak egyetlen hőcserélő kamrája van, ahol az összes forró gáz áthalad, hogy felmelegítse a vizet a hőcserélő falain belül. Mindkét típusú rendszer szellőztetése eltérő. A nem kondenzációs kazán magasabb üzemi hőmérséklettel rendelkezik. A kondenzációs kazánok akár 99 százalékban hatékonyak, míg a másik kaliber nagyjából csak 78 százalékos termelékenységgel bír. Ez azt jelenti, hogy sok pénzt takaríthat meg egy kondenzációs kazánnal, bár kétségtelen, hogy a kezdeti installációs tarifacsomag jóval magasabb.

 

Szervizelt és javított márkák

Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Safoto, Saunier, Duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Westen, Wolf, Zanussi.

Munkavégzési területek

Budapest: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII. IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek. Pest megye: Abony, Acsa, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Cegléd, Ceglédbercel, Dabas, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Gyál, Göd, Gödöllő, Halásztelek, Inárcs, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Tököl, Vecsés, Veresegyház, Vác, Érd, Üllő.