A fűtött tükör kiváló módja a fürdőszoba melegítésének, de akár a páratartalmat is szabályozhatják fürdőszobákban. A párásodás köztudott oka az, hogy a fürdőszobákat gyakran nem megfelelően szellőztetik, így a hő páralecsapódáshoz vezethet. Gyakran az is előfordul, hogy képesek több milliót is beleölni a fürdőszobai berendezésekbe, de a tükör használatáról a fürdés vagy zuhanyzás után nem gondolkodnak.

A modern fűtött tükrök kora!

Tükörreflexes infravörös fűtőpanelek kiváló lehetőséget kínálnak a fürdőszobában gyakran megjelenő pára ellen. A legmodernebb designnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a modern fürdőszobákba és nem sokkal a  bekapcsolásuk után hatalmas meleget bocsátanak ki. Nem párásodnak, ha gőznek vannak kitéve, így tökéletesen alkalmasak fürdőszobákhoz is. A fűtött tükör is pontosan úgy néznek ki, mint egy standard tükör azzal a kivétellel, hogy ellenállnak a párásodásnak. Maga a tükör vékony és keret nélküli, így a képzetlen szem sem fogja észrevenni, hogy fürdőszobai melegítőként működik, amikor be van kapcsolva. Igen, ez a típusú tükör ugyanis nem csak a pára ellen kitűnő megoldás, hanem a fürdőszoba fűtésére is tökéletesen alkalmas. A szokásos tükröktől eltérően ezek lehetővé teszik a borotválkozást vagy a sminkelést egyenesen a zuhanyzás után.

Többé már nem kell bosszankodnia, ha bepárásodik a fürdőszobai tükör, amikor borotválkozna vagy sminkelne. Ez a probléma egy csapásra megoldódik, ha a fűthető tükörre bízza a párátlanítást és a fürdőszoba fűtését is. Nem minden esetben lehet vagy van elég helye egy radiátor beszerelésére a fürdőszobában, ilyenkor azonban nagyon is jól jönnek a különböző radiátor mentes fűtési megoldások. Egyike ezen hasznos megoldásoknak a fűtött tükör, amely az egész fürdőszoba bemelegítésére alkalmas. A fűtött tükör infravörös sugárzása természetes és teljesen biztonságos. Az összes panelt szigorúan tesztelik és biztonsági üvegből készülnek.