Az elektromos törölközőszárító radiátor egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami valljuk be, nem is csoda, hiszen jelenlétével nem csupán a vízmentes fürdőszobai kelengyék fő felelőse, de egy kisebb léptékű helyiség komplett fűtését is tökéletesen megoldja. Ennyi luxus mindenkinek jár, főleg azért, mert ár-érték arányban is hihetetlenül jól teljesít, és bearanyozza a mindennapokat.

A fürdőszobai kultúra éllovasa

A leghibátlanabb párosítás büszke jogcím birtokosa, hiszen viszonylag kis befektetéssel egyszerűen megédesíti a vizesblokkban eltöltött időt. Az olcsón jót már önmagában is megér egy misét, de ez az apró kis luxustermék hatékony működésével konkrétan kihagyhatatlan kényelmet biztosít, amit pár napos együtt töltött idő után már biztosan soha többé nem szeretnénk nélkülözni majd. Pillanatok alatt szárazra varázsolja a törölközőt, és mellette garantálja, hogy egy kicsit se kelljen vacogni tusolás után. A fűtési rendszerbe tökéletesen beintegrálható, termosztáttal működtethető. A berendezést hőtárolása is a profik közé igazolja, rendkívül energiatakarékosan működik.

Még véd is

Ez a típusú fűtőtest védelmet nyújt az áram ellen is, ugyanis nincs benne villásdugó, fixen kötik be az elektromos hálózatba. Kettős szigetelése garantáltan kizárja az áramütés kockázatát. Fűtőbetétje zárt, ezért a melegítési procedúrája egyáltalán nem jár hanggal, és teljes mértékben pormentes. Nagyjából 500-1000 watt teljesítményre képes, a méretétől függően, így nyilvánvalóan csak kisebb helyiségek fűtését képes megoldani. Szintén fontos érv a használata tekintetében a fagyvédő funkció, ami szinte minden kivitel alap rendeltetése, és ennek köszönhetően kezeskedik a 7 Celsius-fok feletti hőmérséklet megtartásában is, ami automatikusan óvja a vezetékeket az elfagyás rizikójától. Így, ha szeretnénk, hogy a fűtési rendszerünk egy kis fényűző komfortot is szolgáltasson, akkor soha ne mondjunk nemet egy elektromos törölközőszárító beszerzésére és installálására. Nem fogjuk megbánni!