parallax background
 

Kazáncsere, gázkazán, cirkó felújítás


Csapatunk helyszíni felmérést, majd ajánlatadást követően vállal cirkó, gázkazán, kazáncsere, és felújítási szolgáltatásokat, egyedi megoldásokkal és elképzelései, igényei alapján kézenfekvő megoldásokat több, mint 20 éves tapasztalattal, költséghatékony megoldásokkal! Részletekért kérjük keresse fel szakembereink: +36 30 460 3685

 

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT MOST CIRKÓ, GÁZKÉSZÜLÉK, KAZÁNCSERE, FELÚJÍTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKRA ÉS DÍJMENTESEN ÁTVIZSGÁLJUK FŰTÉSI RENDSZERÉT! HÍVJA KOLLÉGÁINK

Kazáncsere, vagy gázkészülék felújítás során kérjen szakembereinktől felvilágosítást a lehetőségekről, szakmai tanácsokat, minden egyéb kérdésben is teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek! Cirkó, vagy kazán felújítása is egy hatékony megoldás lehet a kazán csere helyett, de a lehetséges megoldások nagyban függnek a probléma fajsúlyától! Részletes információkért kérjük keresse fel kollégáink!

Cirkó, kazán csere, vagy felújítás?

Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása azért jött létre, immár több, mint 20 éve, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására. Biztosítjuk, hogy a kazánok felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végezzük el szakembereink magas szintű tudásának segítségével.

Amikor gond akad a kazánnal, sokan elsőként a kazán cserére gondolnak, viszont az igen költséges is lehet és nem is mindig szükséges, hiszen legtöbbször egy kazánfelújítással és valamilyen alkatrész cserével meg lehet oldani a gondokat hosszú távra. Természetesen azt is tudhatjuk mindannyian, hogy ez sem mindig megoldás, ekkor elkerülhetetlen a kazánok cseréje a a felújítás helyett. Ebben a helyzetben is több opció áll rendelkezésünkre, így a lehetséges megoldásokról széles körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!.

 

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a kazáncsere, vagy felújítási munkavégzés helyszínén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.


Kérjen tanácsot kazáncserével, vagy felújítással kapcsolatban!

Ha nem tudja eldönteni, hogy a kazáncsere vagy felújítás lenne a legjobb megoldás, hívjon fel minket vagy üzenjen nekünk, és a konzultáció alkalmával elmondjuk önnek, hogy melyik lehet a gazdaságosabb megoldás, vagy csak egyáltalán milyen szabályok vonatkoznak az egyes eljárásokra és milyen típusú megoldások és kazánok közül választhat a fűtéskorszerűsítés során. Ha szeretné díjmentesen házhoz is megyünk felmérni a lehetőségeket, így egy pontosabb képet tudunk Önnek adni arról, hogy szükség van-e a kazán cseréjére, vagy elég lesz a kazán felújítás is.

Számos esetben a javítás jóval olcsóbb megoldást jelent mint a csere, ráadásul gyorsabban is készen van mintha egy teljesen új kazánt, vagy egyéb más fűtési rendszert kellene beszerelni, majd beüzemelni a teljes csere nagyon időigényes munkafolyamat is lehet, de természetesen tudjuk, hogy van olyan helyzet, amikor ez elkerülhetetlenné válik, azonban a célunk mindig az ügyfél érdekeinek a képviselete a körülmények figyelembevételével .

A kazánfelújítás problémamentes és garanciális, főleg mivel csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így egy átlagos kazánfelújítás szakembereinknek már csak egy rutinfeladat. Rövid idő alatt végeznek, méghozzá megfizethető áron, így az ügyfelek is elégedettek lehetnek. Hívjon tehát probléma esetén és mi útmutatást, tanácsadást biztosítunk teljeskörű szolgáltatásaink mellett.

 

Ne adja tapasztalatlan kezekbe a kazáncsere vagy cirkó felújítás munkálatait

Sajnos manapság többen is amatőr gázkazán szerelőként tevékenykednek, akik úgy gondolják házilag is meg lehet oldani a felmerülő problémákat. Nem minden esetben van ez így, hiszen még több kárt okozhatnak mint hasznot, ezért mielőtt házilag belevágna kazánfelújításba, mindenképp kérje ki egy szakember véleményét.

A kazán felújítása. vagy cseréje komoly szaktudást igényel és ha hozzá nem értő kezekbe kerül, akkor veszélybe sodorhatja saját és családja életét is. Ne habozzon hozzánk fordulni hiszen nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik folyamatosan képzik magukat és tisztában vannak a klasszikus, illetve a modernebb megoldásokkal is a kazánfelújítás területén.