parallax background
 

Gázkazán csere, cirkó felújítás


Csapatunk egyedi árajánlat adást követően vállal cirkó, gázkazán csere, és felújítási szolgáltatásokat, egyedi elképzelései és igényei alapján! Részletekért kérjük keresse fel szakembereink: +36 30 460 3685

 

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT MOST ŐSZI CIRKÓ, GÁZKÉSZÜLÉK KARBANTARTÁSRA, FELÜLVIZSGÁLATRA ÉS DÍJMENTESEN ÁTVIZSGÁLJUK FŰTÉSI RENDSZERÉT! HÍVJA KOLLÉGÁINK

Gázkazán csere, vagy felújítás során kérjen szakembereinktől felvilágosítást a lehetőségekről! Cirkó felújítása is egy hatékony megoldás lehet a kazán csere helyett, a lehetséges megoldások nagyban függnek a probléma fajsúlyától! Részletes információkért kérjük keresse fel kollégáink!

Cirkó, gázkazán csere, vagy felújítás?

Cégünk azért jött létre, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására vagy kazánfelújításra. Biztosítjuk, hogy a kazánok felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végezzük el.

Amikor gond akad a kazánnal, sokan elsőként a kazán cserére gondolnak, viszont az igen költséges lehet és nem is mindig szükséges, hiszen legtöbbször egy kazánfelújítással és valamilyen alkatrész cserével meg lehet oldani a gondot.

 

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.


Tanácsot is tudunk adni kazánfelújítás terén!

Ha nem tudja eldönteni, hogy a kazán cseréje vagy felújítása lenne a legjobb megoldás, hívjon fel minket vagy üzenjen nekünk, és a konzultáció alkalmával elmondjuk önnek, hogy melyik lehet a gazdaságosabb megoldás. Ha szeretné akár házhoz is megyünk felmérni a helyzetet, így egy pontosabb képet tudunk önnek adni arról, hogy szükség van-e a kazán cseréjére, vagy elég lesz a kazánfelújítás is.

Számos esetben a javítás jóval olcsóbb megoldást jelent mint a csere, ráadásul gyorsabban is készen van mintha egy teljesen új kazánt kellene beszerelni, a teljes csere akár több napot is igénybe vehet.

A kazánfelújítás problémamentes és garanciális, főleg mivel csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így egy átlagos kazánfelújítás szakembereinknek már csak egy rutinfeladat. Rövid idő alatt végeznek, méghozzá megfizethető áron, így az ügyfelek is elégedettek lehetnek. Hívjon tehát probléma esetén és mi útmutatást, tanácsadást biztosítunk teljeskörű szolgáltatásaink mellett.

 

Ne adja tapasztalatlan kezekbe a kazánfelújítást

Sajnos manapság többen is amatőr gázkazán szerelőként tevékenykednek, akik úgy gondolják házilag is meg lehet oldani a felmerülő problémákat. Nem minden esetben van ez így, hiszen még több kárt okozhatnak mint hasznot, ezért mielőtt házilag belevágna kazánfelújításba, mindenképp kérje ki egy szakember véleményét.

A kazán felújítása komoly szaktudást igényel és ha hozzá nem értő kezekbe kerül, akkor veszélybe sodorhatja saját és családja életét is. Ne habozzon hozzánk fordulni hiszen nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik folyamatosan képzik magukat és tisztában vannak a klasszikus, illetve a modernebb megoldásokkal is a kazánfelújítás területén.