parallax background
 

Gázkazán felújítás, kazáncsere


Kérjen díjmentes tanácsokat szakembereinktől! Egyedi árajánlat. Akár azonnali indulás! 0-24 órában: +36 30 460 3685

 

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT MOST CIRKÓ, GÁZKÉSZÜLÉK, KAZÁNCSERE, FELÚJÍTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKRA ÉS DÍJMENTESEN ÁTVIZSGÁLJUK FŰTÉSI RENDSZERÉT! HÍVJA KOLLÉGÁINK

Kazáncsere, vagy gázkészülék felújítás során kérjen szakembereinktől felvilágosítást a lehetőségekről, szakmai tanácsokat, minden egyéb kérdésben is teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek! Cirkó, vagy kazán felújítása is egy hatékony megoldás lehet a kazán csere helyett, de a lehetséges megoldások nagyban függnek a probléma fajsúlyától! Részletes információkért kérjük keresse fel kollégáink!

Cirkó, kazán csere, vagy felújítás?

Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása azért jött létre, immár több, mint 20 éve, hogy segítsen megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására. Biztosítjuk, hogy a kazánok felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végezzük el szakembereink magas szintű tudásának segítségével.

Amikor gond akad a kazánnal, sokan elsőként a kazán cserére gondolnak, viszont az igen költséges is lehet és nem is mindig szükséges, hiszen legtöbbször egy kazánfelújítással és valamilyen alkatrész cserével meg lehet oldani a gondokat hosszú távra. Természetesen azt is tudhatjuk mindannyian, hogy ez sem mindig megoldás, ekkor elkerülhetetlen a kazánok cseréje a a felújítás helyett. Ebben a helyzetben is több opció áll rendelkezésünkre, így a lehetséges megoldásokról széles körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!.

 
 

Ne adja tapasztalatlan kezekbe a kazáncsere vagy cirkó felújítás munkálatait

Sajnos manapság többen is amatőr gázkazán szerelőként tevékenykednek, akik úgy gondolják házilag is meg lehet oldani a felmerülő problémákat. Nem minden esetben van ez így, hiszen még több kárt okozhatnak mint hasznot, ezért mielőtt házilag belevágna kazánfelújításba, mindenképp kérje ki egy szakember véleményét.

A kazán felújítása. vagy cseréje komoly szaktudást igényel és ha hozzá nem értő kezekbe kerül, akkor veszélybe sodorhatja saját és családja életét is. Ne habozzon hozzánk fordulni hiszen nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik folyamatosan képzik magukat és tisztában vannak a klasszikus, illetve a modernebb megoldásokkal is a kazánfelújítás területén.

FUTESSZERELO-GAZSZERELO
A fokozott járványügyi helyzet fontos a védettségi igazolvány, akkor amikor családokhoz megyünk dolgozni, ezért cégünknél minden kollégánk rendelkezik oltással és védettségi igazolvánnyal!

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a kazáncsere, vagy felújítási munkavégzés helyszínén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.